Segueix-nos!

Marc Rodriguez

30 d'agost de 2023

Meteorologia

Meteorologia

En dos dies ha plogut el mateix que en tot l’any 2023 a Premià de Mar

Marc Rodriguez
Imatge d'aquest matí de dimecres, després de la nova tempesta

La pluja ha tornat a ser protagonista a Premià de Mar, aquesta passada nit han caigut pràcticament 90 litres per metre quadrat a la zona del port, tal com explica el meteoròleg premianenc Marc Llach.

En dos dies ha plogut pràcticament el mateix que en 8 mesos. Aquesta setmana s’ha doblat la quantitat d’aigua que portàvem acumulada fins el passat dissabte des de l’1 de gener i ja se superen els 300 litres anuals.

Pel que fa a conseqüències, la tempesta ha afectat les obres del litoral altra vegada, tot i que el regidor d’urbanisme explicava a Premià Mèdia que la pluja del cap de setmana no va tenir incidències reals per a les obres. Antoni Subirà assegura que són afectacions més visuals que de funcionament. Els passos d’obra s’hauran de refer de nou, igual que va passar dilluns, i es tornarà a treballa amb normalitat. 

La pluja ha deixat embassaments a la part baixa de Premià de Mar i ha creat petits desperfectes a la via, tot i que aquesta matí ja hi ha normalitat. L’aigua ha afectat el Carrer Sant Francesc amb carrer Prim, la rotonda de Can Fitó i el pas soterrat de Santiago Rusiñol així com el Camí de Can França.

Parlant de pluges, no es descarta que l’episodi es pugui tornar a repetir, de nou, aquesta propera nit i matinada.

Escolta el meteoròleg Marc Llach

Etiquetes:

Temporal

Més notícies

Cultura