Futbol

Empat del Premià davant el Cornellà

Carles Sole
Víctor Morillo en una acció davant el Cornellà. Foto: UDCORNELLA.COM

El CE Premià empata 1-1 davant un Cornellà que en tot moment es va veure superat pels premianencs. Dani Delgado va avançar els visitants, mentre que José Antonio va marcar pel Premià, tot posant la igualtat al marcador. Els premianencs segueixen cuers amb 12 punts, i aquest diumenge visiten el Manlleu a Roda de Ter.

Gran partit el que va protagonitzar el CE Premià davant el Cornellà, quart classificat, en la 22a jornada de lliga del grup 5è de 3a divisió. Tot i el bon partit, repartiment de p unts (1-). Els primers 45 minuts van ser de domini exclusiu del Premià, que liderats per un gran José Antonio, seguit per Boniquet, Sanchís i Morillo van embotellar el Cornellà al seu camp. Al minut 6 de partit el Premià va reclamar un penal sobre Sanchís, que el colegiat José Barrera no va assenyalar. El debutant José Antonio va tenir a les seves botes les millors ocasions pel Premià, que tot i el bon joc desplegat no va marcar. El descans assenyalava el 0-0 inicial.

A la represa els de Jaume Creixell van sortir amb la son a les orelles, i en els 10 primers minuts els de Quique Pérez Cabedo ho van aprofitar. Jaume va enviar una pilota al pal 8 minuts després del descans, i just un minut més tard Dani Delgado marcava el primer gol del matx. El davanter del conjunt del Llobregat aprofitava una passada al primer pal que li brindava Juli per adelantar el seu equip. Però lluny de posar-se nerviosos, els premianencs ho van seguir provant, i José Antonio va posar l’empat 10 minuts més tard amb un gran xut des de fora l’àrea (64′). El Premià va poder fer el segon, però el desgast físic es va notar a les cames dels locals, i finalment el resultat es va quedar en l’empat a 1.

Amb aquest empat el Premià segueix cuer del grup amb 12 punts, a 10 de la salvació, que la marca el Palamós (22 punts). Aquest diumenge el Premià visita a domicili el Manlleu, 7è classificat amb 34 punts. El partit es disputarà diumenge a les 16h al Municipal de Roda de Ter, ja que el Municipal  de Manlleu romandrà tancat una jornada per la sanció que s’ha aplicat pels incidents de fa dues setmanes en el Manlleu – Balaguer.