Els Testimonis de Jehovà premianencs tindran una nova Sala del Regne al Torrent Malet

El cartell que s'exhibeix al solar i un auditori d'una Sala del Regne com la que es construirà

Els Testimonis de Jehovà construiran una nova Sala del Regne a Premià de Mar, al carrer Torrent Malet, 15, que substituïrà l’actual local del carrer del Carme. D’un temps ençà a la parcel·la que acollirà aquest equipament (d’uns 560 m2 i actualment buida) s’hi exhibeix un cartell que ho anuncia, i ahir des de la congregació espanyola ens van explicar preveuen començar les obres a finals de 2023 perquè l’edifici sigui una realitat el primer trimestre de 2024. L’immoble tindrà 315m2 de superfície i l’estança principal serà un auditori amb capacitat per a 130 persones on es faran el que es coneix com les ‘reunions’. En un vídeo del seu web expliquen les funcions de les Sales del Regne:

Actualment a Catalunya hi ha 113 Sales de Reunions, i al Maresme en són 7: a Mataró, Arenys de Mar, Pineda, Vilassar de Dalt i el Masnou, a més de la premianenca. El portaveu de l’organització, Joan Comas, ens ha explicat què els ha dut a apostar per aquest nou edifici:

També ens indiquen des de l’entitat religiosa que el futur equipament disposarà de 3 places d’aparcament (una d’elles adaptada per a persones amb mobilitat reduïda) i que l’edifici serà energèticament eficient, ja que tant les façanes com la coberta estaran fetes amb panells que oferiran un alt aïllament tèrmic i acústic. També serà accessible a persones de mobilitat reduïda i fins i tot la senyalètica estarà adaptada a persones amb dificultats visuals.

Translate »