Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

25 de juliol de 2023

Comarca

Comarca

Els socialistes del Maresme celebren uns resultats “espectaculars” a la comarca, que faran que tornin a tenir un representant al Congrés

Joaquim Aguilar
Juan Carlos Jerez (foto: PSC del Maresme)

El PSC Maresme ha posat en valor les últimes hores el fet que aquesta agrupació torni a tenir un diputat al Congrés dels Diputats després de les eleccions de diumenge. En un comunicat els socialistes maresmencs assenyalen que el mataroní i exregidor a l’Ajuntament de Mataró, Juan Carlos Jerez, s’ha convertit en diputat ja que ocupava el número 12 del PSC per Barcelona, i titllen d’espectacular el resultat aconseguit en aquesta  demarcació, on s’ha passat de 8 diputats a 13. També celebren que aquest partit hagi estat la força més votada a la comarca amb el 31,46%, més del doble que el segon partit (ERC amb 14,35%) i molt per sobre del 17,60% que van aconseguir el 2019. 

Amb relació estrictament a Jerez diuen que estan “convençuts que participarà activament en la construcció d’aquesta Espanya progressista, plural i dialogant, i aportarà els seus coneixements i la seva experiència adquirida a la política local per fer d’aquest país un lloc millor per viure-hi”. 

Jerez tornarà, doncs, a primera línia política després que fa quatre mesos anunciés que se’n retirava després d’un final de mandat –com informava tvmataró– marcat pels conflictes laborals al cos de la Policia Local de Mataró i per un controvertit desplegament de la xarxa de carril bici de la capital del Maresme. Jerez va ser regidor des del 2015 fins a les últimes eleccions municipals i sempre ha estat figura clau dels governs de l’alcalde David Bote. A més de primer tinent d’alcalde i de regidor de Seguretat Pública, Mobilitat i Recursos Humans, Jerez ha estat el responsable de les finances locals i el president d’empreses municipals com PUMSA i Mataró Audiovisual. També ha estat primer secretari del PSC de Mataró. 

Notícies relacionades

Més notícies

Cultura