3 de març de 2016

Bàsquet

Bàsquet

Els sèniors de l’AB Premià segueixen en ratxa

Els dos equips sèniors de l’Agrupació Bàsquet Premià van tornar a traduir els partits d’aquesta setmana en victòries i amplien la bona ratxa. L’equip masculí suma quatre partits guanyats de forma consecutiva gràcies al triomf que va sumar diumenge a la pista de l’Alella, el cuer de tercera catalana. Amb una diferència de 23 punts favorable al premianencs en el 68-91 final. Un partit que s’encarava de forma favorable al descans i que es va haver de rematar en l’últim quart per un excés de relaxació en el tercer període del partit que va servir d’avís. Assegura el tècnic, Xavi Martín, que els seus jugadors s’estan esforçant moltíssim i que toca seguir treballant fort per aconseguir l’objectiu d’ascens. Els premianencs encaren la recta final i a la Tercera Catalana li queden només deu jornades. El masculí és 4rt  amb 34 punts i en la propera jornada, dissabte, es desplaça a la pista del Cabrils, novè classificat, i un equip, segons diu Martín, rocós i difícil de doblegar.

Escolta l’entrevista amb Xavi Martín, entrenador del sènior masculí

Per la seva part, l’equip femení li va tornar el cop moral al Malgrat. Les noies de Rubén Zubillaga van perdre a la primera volta contra les malgratenques, però dissabte al Pavelló van saber imposar-se des d’un inici. Un plantejament més defensiu va permetre al sènior femení guanyar per 21 punts de marge, 58-37. És la cinquena victòria seguida que sumen i, per tant, segueixen líders de Segona Catalana amb 31 punts en 17 jornades. Visitaran la pista del Quart de Girona la propera setmana. Escolta l’entrevista amb Rubén Zubillaga, entrenador del sènior femení