Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

14 de novembre de 2019

Comarca

Comarca

Els reptes turístics del Maresme pel 2021: “lligar el territori i construir un relat” sobre el patrimoni cultural i històric

Joaquim Aguilar

Contruir un relat i lligar el territori maresmenc a través d’un recorregut que vinculi patrimoni, història, gastronomia o comerç. És el propòsit que mena el projecte de creació de sis noves rutes turístiques culturals i tres itineraris sobre la Guerra Civil que s’han començat a elaborar des dels municipis i sota la coordinació del Consorci de Turisme comarcal. Ho ha dit avui el president del consorci i vicepresident primer del Consell Comarcal Joaquim Arnó:

Les sis rutes culturals, que s’acompanyaran de 8 intervencions en diferents recursos, es crearan a partir d’una subvenció d’1’3 milions d’euros provinents dels Fons Feder, mentre que els itineraris de la Guerra Civil s’ajudaran d’una subvenció de la Generalitat de 336.000€. En tots dos casos els municipis (27 en el primer cas, entre ells Premià de Mar, i 10 en el segon) faran la seva aportació fins completar la inversió total, i les actuacions es contemplen entre el 2020 i el 2021.

Escolta l’entrevista a Joaquim Arnó:

Més notícies

Cultura