Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

13 de febrer de 2023

Comarca

Comarca

Els punts de llum del passeig marítim premianenc continuaran fins al Masnou, que aquests dies els ha començat a instal·lar

Joaquim Aguilar
De moment s'han començat a construir les bases de formigó (Foto: Ajuntament del Masnou)

El Masnou instal·la aquests dies nous punts de llum al tram del passeig marítim que va de Premià de Mar fins el carrer Brasil d’aquesta població, una actuació que va resultar guanyadora els Pressupostos Participatius masnovins en l’edició 2020-21. Segons expliquen en una nota de premsa, els dispositius que s’instal·len són els mateixos que hi ha al passeig de Premià de Mar per tal que existeixi continuïtat visual entre trams de tots dos municipis i que també s’alimentaran d’energia fotovoltaica. 

El pressupost total de les obres és de 312.360€, i el que s’està fent ara mateix és construir les bases de formigó que sostindran els aparells. Es preveu enllestir els treballs i encendre els fanals a mitjan març. El consistori masnoví explica que si s’ha trigat 2 anys a fer l’actuació és per la complexitat dels tràmits que comporta demanar permisos a ADIF i a la Demarcació de Costes del Ministeri per a la Transició Ecològica, que en total van trigar tretze mesos sumant totes dues gestions.  Després d’això, va començar el procés de licitar les obres. També hi ha tingut a veure, afegeixen, l’encariment dels materials de construcció, que també ha provocat endarretiments en els subministrament. 

Es dóna el cas que molt a prop d’aquí, en terme de Premià de Mar, els pròxims dies començaran treballs de reparació dels esvorancs que hi ha entre l’estació i el torrent Malet, treballs que ha anunciat recentment el govern premianenc. 

Notícies relacionades

Més notícies

Cultura