Els projectes relacionats amb l’economia verda manen entre les participants al 2n curs ‘Fes créixer el teu projecte en clau femenina’

Foto: Pixabay

El servei d’emprenedoria del Consell Comarcal del Maresme ha parlat aquests dies a Premià Mèdia sobre el curs ‘Fes créixer el teu projecte en clau femenina’ que està impartint des de dimarts passat. Es tracta de la 2a edició d’aquesta activitat, que el Consell ha volgut repetir per l’èxit que va tenir el curs passat. De fet, segons destacava la tècnica Natàlia Montoya, dels 15 projectes que van participar-hi l’any passat, 12 continuen en marxa. Aquest any tornen a ser 15 les dones participants, a les quals s’ha seleccionat, segons Montoya, pel seu grau de motivació i la viabilitat del projecte, un criteri -assegura- que ha de fer el curs molt més productiu:

Entre les participants al curs, diu Montoya, molts negocis relacionats amb l’economia verda, però també força presència de projectes de l’àmbit creatiu:

El curs, adreçat a dones que hagin muntat una activitat econòmica recentment o estiguin en una fase avançada de definició del negoci, es farà fins mitjan desembre i tindrà 40 hores de classe.

Mira l’entrevista a Natàlia Montoya a l’Ona Maresme:

Translate »