Segueix-nos!

Carles Pique

7 de gener de 2021

Cultura

Cultura

Els pessebristes premianencs satisfets malgrat les limitacions d’enguany

Carles Pique

Els Amics de l’Art Pessebrístic de Premià de Mar, es mostren satisfets de la feina feta enguany, un any tan especial com aquest en què les limitacions degudes a la Covid19 han impedit que hagi estat una edició normal. Dues novetats han tingut lloc aquestes festes la primera l’ampliació del local habilitat per l’exposició de pesebres del carrer de l’Aurora que ha permès disposar d’una entrada i una sortida perquè les visites compleixin les mesures sanitàries i l’altre el pesebre singular dedicat a Joan Gómez, l’historiador premianenc que tenia entre les seves aficions la dels pessebres.
Francesc Bosch, és el president de l’entitat,:

Per altra banda el que sí que s’ha pogut visitar sense restriccions ha estat el pesebre de Can Roure , els pessebristes esperen que l’any vinent es puguin tornar a reeditar la tradicional pujada del pesebre a Sant Mateu i amb aquest propòsit comencen des d’ara mateix a treballar-hi.
En el sorteig que cada any fa l’organització entre els visitants dels pesebres i que un any més s’ha fet en directe per aquesta emissora el numero premiat ha estat el : 363

Etiquetes:

Nadal | Pessebre

Més notícies

Cultura