Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

8 d'octubre de 2021

Comarca

Comarca

Els mataronins The Free Fall Band comencen a servir el seu 3r disc, que ha passat prop de 2 anys a la nevera per culpa de la pandèmia

Joaquim Aguilar

La banda mataronina The Free Fall Band, de la qual forma part el fins fa poc responsable d’esports de Ràdio Premià de Mar Marc Rodríguez, ha publicat avui el primer single del seu tercer disc, que veurà la llum aquest desembre. Es tracta del 3r treball d’una banda que va néixer el 2012 i que va publicar el seu segon disc el 2014. I en aquesta tercera entrega van topar amb una pandèmia, cosa que ha mantingut pràcticament dos anys la música al congelador. Escoltem el Marc:

La principal novetat formal respecte dels treballs anteriors és l’idioma de les lletres, perquè el grup ha canviat l’anglès pel castellà. Bona part de la culpa l’ha tingut la cantautora Amaya, amb qui The Free Fall Band va fer una gira fa alguns mesos. L’experiència els va agradar:

Com diem avui s’ha publicat a diferents plataformes el primer tema, que es diu Calle Bailén, i també se n’ha publicat el videoclip a Youtube.

Escolta les declaracions d’en Marc Rodríguez:

Notícies relacionades

Més notícies

Cultura