17 de febrer de 2015

Futbol Sala

Futbol Sala

Els maleïts últims deu minuts del Cover a Montcada (9-6)

En deu minuts el Montcada va ser capaç de fer cinc gols, més del que havia fet en els altres trenta, i es va emportar el partit. El Cover havia dominat el partit a la primera part (1-3) i arribava a la recta final amb el marcador a favor, però l’expulsió de Marc i Vicen van condicionar i trastocar els plans de Larrotcha, que enlloc de plantar una defensa rocosa, es va haver de conformar amb tapar forats amb els homes que tenia sobre la pista. Sense canvis i més desgastats a cada segon que passava. El Montcada s’havia volcat a l’atac i veia una oportunitat d’or per a puntuar en un partit que semblava absolutament perdut. Però així és l’esport. Així és el futbol sala. Massa factura van passar les sancions i la falta de rotacions a la banqueta del Cover. Diversos jugadors es van perdre la cita per lesió i el pilar, Gordillo, tampoc no hi era. Massa bé havia treballat l’equip a la primera part i massa càstig van rebre al final. El marcador definitiu (9-6) frena el Cover, que portava dues victòries consecutives, i li planteja alguns dubtes de cara a la propera jornada (sobretot d’efectius). L’equip de Larrotcha reb al Martorell (14è classificat) en un duel que serà clau per l’esdevenir. Queden 10 partits per a que acabi la Lliga al Grup 3 de Segona B i el Cover necessita guanyar 3 partits per a salvar-se de forma matemàtica.

Els jugadors del Cover abans de començar el partit a Montcada, amb Esteve al centre.

El més destacats de la setmana, més enllà dels partits, ha estat la baixa d’Esteve. El porter portava molts anys a l’entitat i vivia el Cover pràcticament com a propi. La seva experiència i qualitat com a jugador havien permès al Cover arribar a les cotes més altes i aspirar a tot, perquè la seva seguretat sota pals era bàsica. Ara, Esteve ha decidit abandonar la disciplina premianenca per a competir amb el seu equip de tota la vida, amb l’objectiu de salvar-lo d’un descens que serà costós d’evitar. Els resten sis punts. I els desitgem tota la sort del món. Una baixa importantíssima que deixa encara més tocada la plantilla, que sense gaire efectius (ja sigui per lesió o sanció) espera incorporar dos nous jugadors aquesta setmana i afrontar amb algunes garanties les primeres rondes de Copa Catalunya, que arrivaran properament.