Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

14 de juny de 2024

Comarca

Comarca

Els ingressos pediàtrics queden en suspens temporalment a l’Hospital de Mataró per falta de personal, i es derivaran a Can Ruti

Joaquim Aguilar
Foto: Consorci Sanitari del Maresme

Tot indica que aquest estiu l’Hospital de Mataró haurà de derivar les hospitalitzacions pediàtriques a l’hospital de Can Ruti de Badalona perquè aquí no les podran atendre per falta de personal. Ahir ho explicava tvMataró i no a partir de cap comunicació del Consorci Sanitari sinó a partir del govern municipal i del sindicat majoritari de l’hospital, la CATAC. La regidora de Ciutat Inclusiva i Saludable, Laura Seijo, afirmava que es tracta d’una situació inadmissible i que l’Ajuntament farà tot el que calgui per revertir-la. En tot cas, però, remarcava que és una situació excepcional i transitòria:

L’enrenou està motivat per una manca de professionals que es produeix a tot el país a la qual s’han sumat els últims dies diverses baixes mèdiques a l’Hospital de Mataró i el fet que alguns facultatius hagin abandonat l’hospital per anar a treballar a centres amb condicions laborals més favorables.

Més notícies

Cultura