Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

20 de juliol de 2012

Política

Política

Els indignats celebren la propera assistència de l'alcalde a l'assemblea de la plaça Nova

Joaquim Aguilar

L’alcalde Miquel Buch assistirà dimarts per primera vegada a l’assemblea d’indignats de Premià de Mar, la qual se celebra setmanalment a la plaça Nova. Per motius d’agenda de l’alcalde, l’assemblea es farà un dia i una hora fora de l’habitual: el dimarts a les 19h.
Buch va prendre aquest compromís en la conversa que mantenir dimecres amb els manifestants que van interrompre la sessió plenària del mes de juliol, amb l’objectiu de respondre les preguntes referents als suposats abusos per part de la Policia Local que es troben actualment sota investigació judicial. Un dels manifestants, Lluís Soler, ha destacat a Premià Notícies l’importància del fet que sigui l’alcalde qui s’avingui a participar en l’assemblea en comptes de reunir-se amb només uns representants de l’assemblea.
Concretament, els que els indignats demanen a l’alcalde és que els respongui dues preguntes: si l’Ajuntament ha obert diligències al respecte dels fets ocorreguts en la Festa Major i quin és el model de Policia Local que defensa el consistori.

Més notícies

Cultura