Segueix-nos!

Francesc Triola

26 de setembre de 2022

General

General

Els Horts Socials de Premià de Mar, amb la col·laboració d’Espigoladors, produeixen les seves primeres conserves, que distribuïrà el DISA

Francesc Triola

L’Ajuntament ha anunciat aquest cap de setmana que els Horts Socials de Premià de Mar han produït les seves primeres conserves a partir de les seves hortalises i en el marc d’un projecte que ha comptat amb la col·laboració de l’associació Espigoladors. Es tracta d’una crema de carbassó amb cebes i patates, de la qual s’han fet 650 ampolles que ara distribuirà el Centre DISA de distribució solidària d’aliments, que és on es destina la part principal de la producció agrícola que surt d’aquests horts solidaris que gestionen Càritas i l’Ajuntament. 

La Fundació Espigoladors és una organització sense ànim de lucre que lluita contra les pèrdues i el malbaratament alimentari a la vegada que empodera persones en risc d’exclusió social d’una manera transformadora, participativa, inclusiva i sostenible.

Més notícies

Cultura