Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

28 d'abril de 2022

Cultura

Cultura

Els guanyadors del concurs literari de Sant Jordi en categoria adulta parlen al Tot d’Una

Joaquim Aguilar

Els dos guanyadors de la categoria adulta del concurs literari de Sant Jordi han passat pel Tot d’Una aquesta setmana i han parlat de l’obra que el jurat va considerar que mereixia el guardó d’enguany. Són l’Enric Rubio en la modalitat de prosa, i l’Ana Cañadillas Huertas en la modalitat de poesia. En el primer cas, un autor principiant que es presentava per primer cop al concurs amb el text “Premià desperta”, i que, pel que explicava, buscava amb el seu relat un doble sentit:

Pel que fa a la poetessa, en aquest cas estem davant d’una autora que ja ha guanyat el certamen tres vegades, i que es postulava amb el poemari “Signe escarlata”:

Recordem que l’acte dels premis es va fer diumenge passat a l’Espai l’Amistat, i que van ser lliurats per representants dels grups polítics amb representació a l’Ajuntament. En l’edició d’enguany hi ha hagut un total de 235 participants de les diferents categories, i tot i una lleugera disminució de treballs en la categoria juvenil, s’ha de destacar el creixement de la categoria adulta, amb 31 textos presentats, entre prosa i poesia.

Escolta l’entrevista a l’Enric Rubio:

Escolta l’entrevista a l’Ana Cañadillas:

Més notícies

Cultura