Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

25 de maig de 2016

Política

Política

Els grups polítics i l’alcalde fan la primera avaluació del mandat

Joaquim Aguilar

Ahir, dia 24 de maig es complia un any de les darreres eleccions municipals. Valorant aquest primer any del mandat Joaquin Briones del PP ha destacat els episodis de l’Escola de Música i de la Mar Nova; Elena Martín, de la Coalició d’Esquerres, aprecia manca de concreció en els projectes del Govern i Josep Maria Molins, d’ERC- Junts per Premià posa en valor les seves aportacions:

En nom del PSC David Gutiérrez destaca la seva implicació en el govern; Josep Maria Cano, de Ciutadans, assenyala l’oportunitat de poder defensar el seu programa des de les institucions i Joan Ribet, de Crida Premianenca, parla de consolidar davant d’un govern, diu, “continuïsta i mancat d’estabilitat”:

L’alcalde Miquel Buch ha parlat d’un any productiu destacant el full de ruta que marca el PAM. Segons Buch, se seguirà amb la política de celebrar sessions de treball amb la resta de partits per consensuar les accions que s’han de desenvolupar els propers anys:

CiU va guanyar les eleccions però va perdre 3 regidors passat de 10 a 7. També van perdre regidors el PSC, passant de 4 a 2 representants, i el PP, de 3 a 1. Crida es convertia en 2a força amb 4 regidors, i apareixia Ciutadans amb 3 regidors. També tornava al consistori ERC amb 2 representants i Coalició d’Esquerres mantenia els seus dos regidors. Plataforma per Catalunya no va aconseguir entrar a l’Ajuntament.
Escolta la peça sencera:

Més notícies

Cultura