Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

16 de novembre de 2023

Cultura

Cultura

Els fruits d’un experiència artística compartida entre usuaris del CFP i alumnes de l’escola Assís es mostren des d’avui al Museu de l’Estampació

Joaquim Aguilar
La mostra s'ha inaugurat aquest matí a les 11h (foto: Pol Peiró)

Aquest matí s’ha inaugurat al Museu de l’Estampació una exposició de pintures fetes a quatre mans per usuaris del Centre de Formació i Prevenció i alumnes de l’escola Assís en el marc del projecte Alterarte. Alterarte és un programa artístic i comunitari creat l’any 2003 per aquesta associació maresmenca que a Premià de Mar treballa des del servei de rehabilitació comunitària burriac. En aquesta experiència, com diem, les obres s’han confeccionat de manera col·laborativa amb alumnes de 3r d’ESO de l’Assís, que ho han fet dins l’assignatura de servei comunitari. Avui han passat per Premià Mèdia la coordinadora d’Alterarte, Blanca Gimeno, i el professor de l’Assís i pintor Pol Peiró, que ha recordat una experiència prèvia amb els usuaris del centre però que no havia arribat al treball conjunt dels uns i els altres:

L’exposició duu per nom ‘AlterArte, qui és l’artista?’, i els autors han proposat versions pròpies d’obres emblemàtiques d’artistes històrics com Dalí, Kandinsky o Picasso. S’ha inaugurat aquest matí a les  11 i es podrà visitar fins el 10 de desembre. 

Mira l’entrevista a Blanca Gimeno, Pol Peiró i alumnes de l’Assís:

YouTube player

Notícies relacionades

Més notícies

Cultura