Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

24 de maig de 2023

Comunicació

Comunicació

Els caps de llista confronten arguments aquest vespre a l’Amistat en el debat electoral de Premià Mèdia

Joaquim Aguilar
Moment del debat electoral de 2019 organitzat per Premià Mèdia

A falta de 5 dies pels comicis i quan queden només dos dies de campanya electoral efectiva, aquest vespre l’Espai l’Amistat acull el debat d’alcaldables de les eleccions municipals del 28 de maig a Premià de Mar. En directe per Premià Mèdia a través del seu canal de Youtube, web i pel 95.2 de la FM. 

La mecànica que se seguirà serà la següent: hi haurà 4 blocs d’intervencions, cadascun amb una durada diferent: en el primer bloc els candidats tindran 3 minuts per exposar el seu balanç del mandat que deixem enrere; en el segon, tindran 4 minuts per fer les seves propostes programàtiques; seguidament tindran 2 minuts per parlar de pactes i línies vermelles; i finalment se’ls donarà un minut per demanar el vot als votants. Val a dir que els candidats podran administrar aquests temps com vulguin, de manera que si després de les exposicions s’obre debat i encara els queda temps podran tornar a intervenir fins a consumir els minuts que tenien disponibles.

I tot això es farà aplicant novament l’ordre de representació actual al plenari, de menor a major, i començant pels partits que no tenen representació. És important fer notar, d’altra banda, que un dels partits que concorren a aquests comicis, ARA Pacte Local (el cap de llista del qual és Lluís Pérez Jordi), no ha donat senyals de vida en cap moment i ni tan sols exhibeix propaganda enlloc, i tampoc no ha comunicat la seva presència al debat: se li reservarà el lloc i el temps que li pertoca però ara per ara es dóna per fet que finalment serà un debat a 8 i no un debat a 9.

Tot plegat, a partir de les 7 del vespre i fins les 20.30h a l’Espai l’Amistat amb accés lliure per tothom que hi vulgui assistir. El debat serà moderat per Francesc Triola i Marc Rodríguez de Premià Mèdia i tindrà el suport i assistència de tot l’equip del mitjà municipal.

Més notícies

Cultura