Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

16 de setembre de 2010

Cultura

Cultura

Els alumnes de l’escola de teatre Inalbis presenten narracions de contes al Patronat

Joaquim Aguilar
Alumnes de l'escola de teatre Inalbis i components del Taller de Músics presenten dissabte al Patronat ‘Cuentos para pensar... con música’. Els actors presenten un seguit de narracions de contes acompanyades de música en directe. L’espectacle començarà a les set de la tarda.

Alumnes de l’escola de teatre Inalbis i components del Taller de Músics presenten dissabte al Patronat ‘Cuentos para pensar… con música’. Els actors presenten un seguit de narracions de contes acompanyades de música en directe. L’espectacle començarà a les set de la tarda.

També les entitats es comencen a moure en aquest principi de curs i les seves activitats comencen a omplir les agendes del cap de setmana. Parlem avui d’una proposta teatral que tindrem aquest dissabte al Patronat Social Premianenc. Es tracta de l’espectacle ‘Cuentos para pensar… con música’. Com el seu nom indica, es tracta de narracions acompanyades de música en directe. L’activitat anirà a càrrec del grup d’adults de l’escola de teatre Inalbis amb la col·laboració del Taller de Músics de Premià. L’espectacle que veurem dissabte és el resultat dels treballs que han fet durant l’estiu a l’escola de teatre Inalbis. l’espectacle ‘Cuentos para pensar… con música’ el podrem veure aquest dissabte dia 18 de setembre a les set de la tarda a l’escenari del Patronat Social Premianenc.

Etiquetes:

teatre

Més notícies

Cultura