Segueix-nos!

Francesc Triola

18 de maig de 2023

Ajuntament

Ajuntament

Elena Martin proposa una mirada en femení i més igualitària per Premià de Mar

Francesc Triola
Elena Martin, PECP
Elena Martin, PECP


L’entrevista electoral d’aquest dijous ha estat dedicada a la cap de llista de PECP, Elena Martín, que ens ha presentat en els trenta minuts de durada d’aquesta les propostes de la seva candidatura de cara a les pròximes eleccions municipals.
Elena Martin, cap de llista de Premià en Comú Podem. Va néixer a Barcelona el 29 de maig de 1980, diplomada en educació.

La seva formació la fa especialment sensible als temes socials i demana un Premià de Mar que tingui una mirada més feminista y més igualitària.


Sobre els grans temes urbanístics la postura de la coalició ha estat sempre la d’augmentar les zones de lleure públic i per equipaments.
Demana un pacte supramunicipal per resoldre el problema del litoral premianenc. Creu que les fluctuacions de natalitat han de portar a tenir uns sistemes educatius més dinàmics, però sobre l’escola bressol es mostra clarament a favor i amb una gestió pública de l’equipament.
La proposta de descentralització de la cultura per barris és una altra de les postures presentades en l’entrevista electoral per Elena Martin.

Aquesta és l’entrevista:

YouTube player


Més notícies

Cultura