Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

3 de març de 2011

Esports

Esports

El waterpolo del Club Natació Premià s’imposa al Canoe per 10 gols a 9

Joaquim Aguilar

Important victòria l’aconseguida aquest cap de setmana per l’equip de waterpolo del Club Natació Premià davant del Canoe de Madrid per 10 gols a 9. El partit va tenir fases favorables per tots dos equips, i de fet els madrilenys van estar a punt d’aconseguir l’empat al final de matx. Amb aquesta victòria els de Joan Colomer surten de les zones de descens.

El Club Natació Premià es va imposar a tot un clàssic com és el Canoe. El waterpolo del Club Natació Premia es va imposar el passat cap de setmana al 3r classificat de categoria, el Canoe. Igual que els havia passat als premianencs la setmana passada, l’equip madrileny va patir els estralls del viatge. A això es va afegir que els de Joan Colomer van plantejar un partit seriós.

L’entrenador premianenc explicava al Planetari que el partit va tenir moltes alternances. De fet els madrilenys van estar a punt d’empatar en el darrer moment. Joan Colomer es mostrava especialment satisfet per haver derrotat el tercer de la categoria, però també per la necessitat de punts que te l’equip.

La de dissabte va ser una victòria balsàmica per un Premià que suma 12punts i que d’aquesta manera se situa fora de la zona de descens de la 2a divisió estatal masculina de waterpolo. Aquest proper cap de setmana toca jornada de descans. D’aquí dues setmanes els de Joan Colomer es tornen a desplaçar fins a Madrid, concretament a la piscina del Tres Cantos, el cuer del grup amb 7 punts.

Etiquetes:

waterpolo

Més notícies

Cultura