Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

3 de novembre de 2023

Medi Ambient

Medi Ambient

El vent no fa incidents importants a Premià de Mar però a Mataró fa anar per terra 3 arbres, un d’ells sobre un cotxe

Joaquim Aguilar
Branques de palmera arrencades pel vent al Palmar (Foto: A.Subirà)

El vent que va bufar ahir arreu del país, i que al litoral maresmenc va registrar cops de 55-60 km/h, no ha provocat incidències de relleu, més enllà (segons informa l’Ajuntament) de l’escampall de fulles i deixalles, que ha dificultat notablement les tasques de neteja rutinàries. Al parc del Palmar van caure algunes branques de palmera per la qual cosa, com se sol fer en aquests casos, es va tancar el recinte.

De Mataró arriben efectes més destacables, perquè segons Bombers de la Generalitat, van caure fins a 3 arbres i un d’ells (de sis metres d’alçada) ho va fer sobre un cotxe però no va fer cap ferit (l’incident es va produir a mitja tarda al carrer Joan Fuster, al barri del Camí de la Serra). Els altres arbres van caure a la ronda Barceló i al carrer Puig i Pidemunt; els bombers es van ocupar de trossejar els arbres i d’apartar-los perquè no entorpissin el trànsit de vehicles i vianants. 

Fem notar que Emergències de la Generalitat mantí l’alerta VENTCAT i també ha activat la prealerta del PROCICAT per fort onatge fins diumenge.

Etiquetes:

Vent

Més notícies

Cultura