Segueix-nos!

Carles Sole

22 de desembre de 2019

General

General

El fort vent fa suspendre la Fira Comercial de la plaça de la Sardana

Carles Sole

A causa del fort vent la Fira Comercial organitzada per l’AAVV de Premià Centre de la plaça de la Sardana queda anul·lada. El Parc de Nadal de la plaça dels Països Catalans es manté però no hi haurà els inflables. El trenet farà el seu recorregut amb normalitat i recordem que a la gimcana comercial de moment, s’hi han apuntat al voltant de 65 persones i hi participen 57 comerços.

Protecció civil recomana tancar i assegurar portes, finestres i tendals. Abaixar completament les persianes, evitar deixar testos o altres objectes no estàtics a les façanes i terrasses i recollir la roba dels estenedors per evitar que el vent us pugui fer caure al carrer i provocar un accident.
També suggereix que, en cas de ser fora de casa, vigilar amb el mobiliari urbà, l’enllumenat dels carrers, les motos i els cotxes aparcats, les grues, els contenidors de brossa, l’arbrat i tot allò que el vent pugui fer caure. No pujar a llocs alts i exposats al vent, com ara les bastides o altres construccions.
En cas d’haver de fer un desplaçament per carretera, es recomana alentir la marxa per poder mantenir la trajectòria del vehicle corregint les desviacions i subjectar el volant amb fermesa. Protecció civil recomana ser prudents en els avançaments i mantenir les distàncies laterals adequades amb els altres vehicles.

Etiquetes:

Comerç

Més notícies

Cultura