15 de febrer de 2022

Bàsquet

Bàsquet

El Terrassa supera el sènior femení de l’AB Premià (52-40)

El sènior femení de l’AB Premià va caure a la pista del Terrassa per 12 punts de diferència, 52-40. Una nova derrota que deixa sense punts les noies d’Àlex Àlvarez i sense oportunitat de trencar la mala dinàmica que arrosseguen. El tècnic assegura que les seves van sortir a pista sense la mateixa intensitat que les rivals i un mal primer parcial (20-11) les va deixar sense marge d’error. Al descans, 15 punts a sota i tot i així encara hi va haver opcions d’atrapar el Terrassa. A l’equador de l’últim quart les premianenques es van posar a 5 punts (45-40), però el mal encert i la reacció del cuer van impedir que les atrapessin.

Escolta Àlex Àlvarez, tècnic del sènior femení

La derrota deixa les premianenques a la setena plaça de Copa Catalunya, amb 5 victòries en 15 partits. Caldrà reacció per acabar amb el mal moment, així que la propera oportunitat serà dissabte, a casa, contra el Granollers, equip que només és una posició per sobre a la taula, amb el mateix número de victòries.

Classificació de la jornada 16 a Copa Catalunya

El primer equip masculí s’endú el duel directe contra el Regina

El sènior masculí per fi va aconseguir fer-se amb els dos punts de la victòria. Després de setmanes millorant en totes les facetes del joc, els de Sergi Calatayud van superar el Regina Carmeli gràcies a la insistència (71-58). Els visitants van començar millor i es van endur el primer parcial (13-18). Va ser llavors quan va tocar treure la millor versió: triomf de 7 en el segon quart, de 6 al tercer i de 5 a l’últim per posar la diferència final i quedar-se els punts i superar un rival directe. Balanç de 3 victòries en 15 partits pels premianencs. Diumenge tornaran a pista per jugar un derbi contra el Mataró Parc Maresme Boet Taronja (16h)