Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

8 de febrer de 2023

Infraestructures

Infraestructures

El temporal més fort des del Glòria no fa estralls a Premià de Mar, i quan hagi passat del tot l’Ajuntament iniciarà l’arranjament del passeig marítim

Joaquim Aguilar
Al litoral premianenc les onades van assolir alçades d'entre 4 i 5 metres

La llevantada d’ahir dimarts passarà per ser el temporal més important des del Glòria del gener de 2020, segons els meteoròlegs. Amb tot, a les nostres contrades no haurà causat incidències de relleu. Els registres del meteoròleg premianenc Marc Llach parlen de 25 litres per m2, ratxes de vent d’uns 75 km/h a la franja litoral i onades arran de platja de fins a 5 metres:

També haurà estat un tret propi d’aquest temporal la seva brevetat, perquè des d’avui -malgrat que continua el fred hivernal- el vent i la pluja ja han anat clarament a la baixa. 

Com diem no s’han registrat desperfectes importants, únicament un despreniment de façana de poca importància al carrer Jacint Verdaguer (del qual es van ocupar la brigada municipal i els bombers) i tampoc hi ha hagut cap incidència al passeig marítim ni cap problema al clavegueram, segons ens ha explicat el regidor d’urbanisme Antoni Subirà. 

També ens ha dit Subirà que quan es doni per acabat completament el temporal començaran els treballs d’arranjament dels esvorancs que hi ha al tram del passeig de l’estació cap al Masnou, ja que fa uns 15 dies s’ha obtingut el preceptiu permís de Madrid:

Val a dir que, segons ha explicat el regidor, la zona del passeig més delicada -el tram de l’estació- ha aguantat perfectament després que fos formigonat després dels estralls que hi va fer el Glòria. 

Escolta les declaracions d’en Marc Llach:

Escolta les declaracions de l’Antoni Subirà:

Notícies relacionades

Més notícies

Cultura