Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

1 de febrer de 2023

Comarca

Comarca

El Tecnocampus incorpora per al curs 23-24 un nou grau de nutrició humana i dietètica i un doble grau de turisme i màrqueting

Joaquim Aguilar
Foto: Fundació Tecnocampus

Noves titulacions el curs vinent al Tecnocampus. Ahir es van presentar per part del president de la Fundació Tecnocampus (i alcalde de Mataró) David Bote i el director general de la Fundació Josep Lluís Checa dues noves propostes formatives per al curs 2023-24 que se sumen a les que ja existien en els àmbits de la tecnologia, l’empresa, l’audiovisual i la salut: un grau en Nutrició Humana i Dietètica i una doble titulació de Turisme i Gestió del Lleure/ Màrqueting i Comunitats Digitals.

Segons informava en una nota l’Ajuntament de Mataró, en el primer cas el grau de nutrició s’afegeix a l’oferta actual d’Infermeria, Ciències de l’Activitat Física i l’Esport (CAFE), Fisioteràpia i la doble titulació de Fisioteràpia i CAFE. La fundació afirma que es tracta d’una titulació amb força recorregut en el mapa universitari català i amb una forta demanda de professionals, i que al TecnoCampus tindrà dos trets distintius: oferirà dos itineraris formatius per especialitzar-se (nutrició Clínica i nutrició esportiva) i es cursarà de forma semipresencial perquè es puguin compaginar estudis i feina.

Pel que fa al doble grau de Turisme i Gestió del Lleure/ Màrqueting i Comunitats Digitals ens expliquen que actualment s’ofereixen per separat, però que ara els estudiants podran obtenir dos títols en només cinc anys.

Amb aquestes dues noves titulacions es completa al Tecnocampus una oferta de 19 graus i dobles graus que es complementa amb tot un seguit de màsters, postgraus i cursos d’especialització.

Etiquetes:

Tecnocampus

Més notícies

Cultura