Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

20 d'abril de 2023

Comarca

Comarca

El Tecnocampus acull el XIX Congrés d’Investigadors en Economia Social, amb presència de 12 països i conferència inaugural del ministre Subirats

Joaquim Aguilar
Foto: Ajuntament de Mataró

El TecnoCampus acull des d’ahir el XIX Congrés d’Investigadors en Economia Social, que aplega prop de 200 experts provinents de 12 països, que organitzen el Centre de Recerca i Informació de referència sobre l’Economia Pública, Social i Cooperativa (CIRIEC-Espanya), la Fundació Roca i Galès i la Càtedra d’Economia Social del TecnoCampus, i que segons resava una nota de premsa de l’Ajuntament de Mataró és un dels principals fòrums de debat en aquest àmbit i s’hi troben investigadors de l’economia social, representants del sector i de les administracions públiques competents en la matèria.

El congrés va començar ahir però avui dia 20 s’hi fa la conferència inaugural a càrrec del ministre d’Universitats, Joan Subirats, que és doctor en Ciències Econòmiques per la Universitat de Barcelona. Justament Subirats farà la conferència en el marc de l’aprovació de la nova Llei Orgànica del Sistema Universitari, que reconeix l’Economia Social com a fórmula d’emprenedoria que s’ha de promoure des de les universitats. Abans d’aquesta conferència s’han programat intervencions entre d’altres de la rectora de la Universitat Pompeu Fabra, Laia de Nadal i l’alcalde de Mataró, David Bote. 

El Congrés s’estructura en 9 tallers generals i 13 tallers temàtics paral·lels, on es presenten més d’un centenar de comunicacions. I com en edicions anteriors s’atorgaran premis a les millors comunicacions i a les millors tesis doctorals.

Notícies relacionades

Més notícies

Cultura