El Sound System compleix 20 anys i la commemoració comença aquest vespre amb la reemissió del primer programa

Xavier Traïd, Àngel Pagès i Ramon Martínez a l'acte de celebració dels 500 programes

Aquest octubre fa 20 anys que es va emetre el primer programa Sound System a Ràdio Premià de Mar, que dirigeixen i presenten l’Àngel Pagès i el Ramon Martínez amb el concurs de Xavier Traïd a les vies de so. Un dimarts possible d’octubre de l’any 2002 l’Àngel Pagès (en aquell moment en solitari) va llançar a l’aire una proposta que sorgia d’una iniciativa cultural que es deia Glimpse, i que es va convertir en la primera entrega d’un espai que ja ha esdevingut una icona en la història d’aquesta emissora, amb adeptes a Premià de Mar i molt més enllà gràcies a la difusió per internet. Un producte que tot i l’accés a la xarxa i l’actualització tècnica, manté les mateixes sintonies i el mateix esperit que el primer dia:

Avui a les 8 del vespre, hora actual d’emissió del programa, sonarà justament aquell primer programa, un cop digitalitzada la còpia en cinta de casset que se’n conserva. Escoltem les primeres paraules del primer Sound System:

Després d’això, els culpables de l’invent han anunciat que hi haurà més accions commemoratives fins l’octubre de 2023 sobre les quals ens informaran oportunament.

Translate »