12 de gener de 2016

Bàsquet

Bàsquet

El sènior masculí tira d’èpica en la desena victòria consecutiva (68-69)

L’equip de Xavi Martín va donar a la pista del Sils un finals d’aquells èpics, típic del bàsquet. Última cistella a falta de cinc segons pel final que dóna la victòria (68-69) i una defensa final de l’últim tir del rival amb un punt de religiositat per a que no entri. Així va sumar el sènior masculí de l’Agrupació Bàsquet Premià la desena victòria consecutiva a Tercera Nacional. Dos punts que permeten l’equip col·locar-se en segona posició a la taula amb 25 punts, els mateixos que Blanes i Sant Pol, que tampoc no afluixen. Els premianencs van tenir la sort de cara en el desplaçament a Sils. Va començar descafeïnat, de menys a més i no va ser fins el segon quart que els de Xavi Martín van ser capaços de fer-se amb les regnes. A l’AB Premià masculí li queda un partit al Pavelló davant el Cabrera (8è) per a tancar la primera volta. Un primer tram de temporada magnífic amb deu victòria seguides que es pot ampliar a onze en cas de superar el proper rival. Costarà no pensar en el Sant Pol, que és quart, i serà el primer rival de la segona volta. Hi ha massa ganes de conèixer l’esdevenir de l’equip masculí de bàsquet. La bona notícia és que l’anirem descobrint a poc a poc, amb màxima atenció.