Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

27 de gener de 2010

Esports

Esports

El sènior masculí de l’AB Premià s’imposa al Corazonistas 64 a 56

Joaquim Aguilar
El Sènior Masculí de l’AB Premià es va imposar dissabte al Corazonistas per 64 a 56. Els premianencs van basar-se en la seva defensa per aconseguir la victòria, però encara han de treballar aspectes fluixos com els tirs lliures. Després d’aquest partit l'AB Premià es manté en la segons posició de la taula empatats a 28 punts amb el Palamós, que són els líders. La propera jornada els homes de Rafa Perdiguero es desplacen a la pista de La Garriga.

El Sènior Masculí de l’AB Premià es va imposar dissabte al Corazonistas per 64 a 56. Els premianencs van basar-se en la seva defensa per aconseguir la victòria, però encara han de treballar aspectes fluixos com els tirs lliures. Després d’aquest partit l’AB Premià es manté en la segons posició de la taula empatats a 28 punts amb el Palamós, que són els líders. La propera jornada els homes de Rafa Perdiguero es desplacen a la pista de La Garriga.

Una vegada més l’ alt nivell defensiu dels premianencs va resultar clau en la victòria. Tot i això, hi ha altres elements que l’equip ha de treballar per millorar com és la seva poca efectivitat en els tirs lliures.

La jornada va servir per deixar les coses una mica més definides a la part alta de la taula, ja que el 1r i el 3r classificat, el Palamós i el Vic, es van enfrontar entre ells i el partit va decantar-se en favor dels palamosins. D’aquesta manera el Palamós i l’Agrupació Bàsquet Premià segueixen capdavanters per aquest ordre, i mantenen un balanç de 12 victòries per només 4 derrotes.

Aquest proper dissabte el nois de l’Agrupació Bàsquet Premià visiten la pista de la Garriga. Els del Vallès Oriental són els 9ens classificats a la taula del grup 3 de la Primera Categoria Masculina.

Més notícies

Cultura