Segueix-nos!

Carles Sole

21 de gener de 2010

Esports

Esports

El sènior masculí de l’AB Premià s’imposa a l’Alella 75 a 60 i es manté segon a la classificació

Carles Sole
El sènior masculí de l’AB Premià es va imposar dissabte a l’Alella 75 a 60. La major banqueta dels homes de Rafa Perdiguero va facilitar la victòria premianenca. Amb aquest resultat el l’AB Premià es manté en la segona posició de la taula del grup 3er de la Primera Catalana, empatat amb el primer classificat, que és el Palamós, i amb el tercer que és el Vic. La propera jornada els premianencs s’enfronten al Corazonistas.

Els premianencs van aconseguir dominar gran part del partit, exceptuant el tercer quart, en el que l’Alella va aconseguir reduir distàncies en el marcador. Tot i així els de Rafa Perdiguero van fer un molt bon últim quart i van trencar el matx a favor dels homes de Rafa Perdiguero. La major banqueta dels premianencs va resultar clau en la victòria.

L’Agrupació Bàsquet Premià segueix segon a la classificació del grup 3 de 1a catalana masculina, empatat a partits amb el primer classificat, que és el Palamós, i amb el 3r que és el Vic. Les característiques de la competició obliguen a mantenir la guàrdia aixecada. Ho explicava Sergi Vilalta al Planetari.

El proper rival dels premianencs són els Corazonistas, equip que visita el municipal d’esprots de Premià de Mar com a 9è classificat, partit que obrirà pel Premià la segona volta.

No deixem encara la informació esportiva perquè, segons hem sabut avui
el partit de lliga de diumenge vinent entre el Club Esportiu Premià i el Castelldefels tindrà caràcter benèfic. Concretament el matx servirà per col•laborar amb la campanya benèfica Play4Africa. Es tracta d’una iniciativa que té per objectiu portar pilotes i botes de futbol als nens d’Àfrica amb motiu de la celebració del proper Mundial de Futbol a Sudàfrica. Per a cada pilota o bota de futbol que s’entregui, es rebrà una entrada gratuïta per assistir al partit.

Més notícies

Cultura