Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

3 de febrer de 2010

Esports

Esports

El sènior masculí de l’AB Premià perd a la pista de La Garriga, 58 a 56

Joaquim Aguilar
El sènior masculí de l’AB Premià va perdre dissabte el seu desplaçament a la pista de la Garriga per 58 a 56. Els premianencs van començar molt malament però van aconseguir recuperar-se fins a superar els vallesans. El matx, finalment, va decantar-se a favor dels locals. Després d’aquest partit els homes de Rafa Perdiguero mantenen la segona posició de la taula amb 12 victòries i 5 derrotes.

El sènior masculí de l’AB Premià va perdre dissabte el seu desplaçament a la pista de la Garriga per 58 a 56. Els premianencs van començar molt malament però van aconseguir recuperar-se fins a superar els vallesans. El matx, finalment, va decantar-se a favor dels locals. Després d’aquest partit els homes de Rafa Perdiguero mantenen la segona posició de la taula  amb 12 victòries i 5 derrotes.

Els tenen acostumats a comptar els seus partits per victòries, però no són infalibles. L’Agrupació Bàsquet Premià va perdre dissabte per 58 a 56 en el seu desplaçament a la pista de la Garriga en la 17a jornada de lliga. L’aler de l’AB Premià, Sergi Vilalta, explicava ahir al Planetari que l’equip va començar el partit molt malament. Tot i que després van remuntar, i fins i tot es van posar per davant en algun moment, el partit es va decantar a mans dels de la Garriga.

De fet, el passat ha estat un cap de setmana de resultats sorprenents, ja que el líder, el Palamós també va perdre. Segons Sergi Vilalta, la competició està cada cop més igualada i el cansament comença a fer-se notar.

Després d’aquest resultat les coses segueixen igual a la part alta de la taula, amb una Agrupació Bàsquet Premià que es manté en la segona posició de la taula amb un balanç de 12 victòries i 5 derrotes. Aquest proper cap de setmana els de Rafa Perdiguero tenen un compromís difícil a casa, on reben el Valentine Montcada, l’equip amb millor apartat ofensiu de la lliga i que és quart classificat amb 11 victòries i 6 derrotes.

Més notícies

Cultura