8 de març de 2022

Bàsquet

Bàsquet

El sènior femení tanca la primera fase amb un triomf optimista (41-47)

Segona victòria seguida del primer equip femení de l’AB Premià, que va conquerir la pista del Safa Claror gràcies al 41-47 final. Sis punts de marge que es van aconseguir en un bon segon quart. Abans del descans les noies d’Àlex Àlvarez van ser capaces de trobar l’encert i la precisió que havia faltat a l’inici. El tècnic assegura que van guanyar des de la defensa i celebra mantenir la bona dinàmica com a premi a la bona feina feta.

Escolta Àlex Àlvarez, tècnic del sènior femení

Les premianenques acaben sisenes, de moment, amb 7 victòries i 11 derrotes. Ara l’equip descansa, tot esperant els rivals de la segona fase. 4 grups de 4 equips, segons la posició a la taula per lluitar per la permanència. S’enfrontaran tots els equips del grup 1 i grup 2 a partir de la tercera plaça. El primer i el segon de cada grup se salven, així que aquest és l’objectiu.