8 de febrer de 2022

Bàsquet

Bàsquet

El sènior femení es desinfla a l’últim quart (51-57)

El primer equip femení de bàsquet continua la seva escalada particular, tot i que encara no li dona per guanyar els dos punts a Copa Catalunya. La mala ratxa que arrosseguen les noies d’Àlex Àlvarez segueix una setmana més, després de la derrota a casa contra el Tordera per 6 punts de marge (51-57) .

El millor de la derrota va ser el com: l’equip va començar el partit amb una bona anotació, marcant distàncies i limitant l’atac torderenc. I a partir d’aquí, la igualtat va ser màxima. Només un punt a sobre al descans i un tercer període on els dos conjunts van anotar 14 punts. L’últim quart servia per deixar-ho tot: a cara o creu. I malauradament va tocar creu. En el primer minut el Tordera va aconseguir posar-se per davant per primer cop en tot el partit i ja no van deixar escapar els dos punts. El tècnic valora la millora de les seves i lamenta que la victòria no es quedés al pavelló.

Escolta Àlex Àlvarez, entrenador del sènior femení

I el cap de setmana vinent una nova oportunitat: l’equip visitarà la pista del cuer, el Terrassa. Les del vallès no han guanyat cap partit i viuen una situació agònica. Oportunitat pel Premià, que és sisè amb 5 victòries i 9 derrotes. El duel es jugarà diumenge a partir de les 5 de la tarda.

Classificació de la jornada 14 a Copa Catalunya, grup 1

El primer equip masculí, de menys a més

D’altra banda, el sènior masculí també va fer una bona actuació sense premi. Dissabte visitaven la pista del Badalonès B, on van perdre després d’un mal inici (74-56). Els vint punt de diferència del primer quart van ser massa càstig. Després, l’equip va anar a més, va retallar deu punts abans del descans i va posar la por al cos al rival. L’entrenador, Sergi Calatayud, valora l’actitud dels seus i els anima a seguir:

Les paraules del míster, Sergi Calatayud:

La propera prova de foc serà dissabte al Pavelló. Jornada 16 de Tercera Catalana i s’enfrontaran Premià i Regina Carmeli (19.30h). Onzè i desè respectivament, així que es tracta d’un duel de necessitats, perquè els dos equips només han sumat dues victòries. Això sí, el Carmeli, amb un partit més.