Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

12 de febrer de 2010

General

General

El retard en l’ampliació de les concessions administratives al port de Premià de Mar causa preocupació

Joaquim Aguilar
Preocupació al port de Premià de Mar pel retard per part de la Generalitat de l’ampliació del període de concessions administratives que ha de permetre que els inversors obrin negocis a aquestes instal·lacions. Precisament avui fa un any que es va presentar en roda de premsa el nou pla d’usos del port de Premià de Mar. En aquell moment s’esperava que el fet d’haver consensuat el pla amb Estat i Generalitat permetria una ràpida execució del mateix, però un any després no hi ha més novetats al respecte.

Preocupació al port de Premià de Mar pel retard per part de la Generalitat de l’ampliació del període de concessions administratives que ha de permetre que els inversors obrin negocis a aquestes instal·lacions. Precisament avui fa un any que es va presentar en roda de premsa el nou pla d’usos del port de Premià de Mar. En aquell moment s’esperava que el fet d’haver consensuat el pla amb Estat i Generalitat permetria una ràpida execució del mateix, però un any després no hi ha més novetats al respecte.

Si ho recordeu, ahir dedicàvem la secció ‘Tal dia ha fet un any’ a la presentació en roda de premsa del pla d’usos del port de Premià de Mar. L’execució d’aquest pla depèn de diverses circumstàncies i una d’elles, hores d’ara la més apressant, és que la Generalitat augmenti el termini de les concessions perquè els inversors vinguin al port. Un any després això encara no ha passat i la impaciència comença a regnar al port en un moment en què hi ha eleccions a la junta del Club Nàutic i que la nova llei de pesca permet als pesquers embarcar passatgers com a activitat lúdica, cosa que podria ser una activitat interessant per als premianencs.

Etiquetes:

Club Nàutic | Port

Més notícies

Cultura