Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

25 de maig de 2010

Política

Política

El PSC no es planteja de moment el nom del cap de llista per les Municipals 2011

Joaquim Aguilar
El partit dels socialistes de Catalunya de Premià de Mar no abordarà pel moment qui serà el cap de llista del partit per les eleccions municipals del 2011. En declaracions a Premià Notícies, el cap del Grup Municipal i nou Primer Secretari del partit, Tomàs Esteban, ha dit que la prioritat ara és preparar les eleccions autonòmiques de la tardor. Tomàs Esteban va ser proclamat dijous passat Primer Secretari dels socialistes premianencs en substitució de Joan Garcia que deixava el càrrec per motius de salut.

El partit dels socialistes de Catalunya de Premià de Mar no abordarà pel moment qui serà el cap de llista del partit per les eleccions municipals del 2011. En declaracions a Premià Notícies, el cap del Grup Municipal i nou Primer Secretari del partit, Tomàs Esteban, ha dit que la prioritat ara és preparar les eleccions autonòmiques de la tardor. Tomàs Esteban va ser proclamat dijous passat Primer Secretari dels socialistes premianencs en substitució de Joan Garcia que deixava el càrrec per motius de salut.

Divendres parlàvem amb l’antic primer secretari del PSC de Premià de Mar, Joan Garcia, que ens explicava les conclusions de l’assemblea extraordinària que havia celebrat el partit el dia anterior. De fet, el més rellevant era que el propi Joan Garcia deixava la primera secretaria del partit que passava a mans del portaveu del grup municipal i cap de llista, Tomàs Esteban.

Avui ens adrecem, doncs, a Tomàs Esteban per saber quins projectes té en el seu nou  càrrec en un any de gran a importància com és aquest, amb les eleccions autonòmiques a la tardor i les municipals del 2011 en el punt de mira.

Etiquetes:

PSC

Més notícies

Cultura