Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

26 de febrer de 2024

Medi Ambient

Medi Ambient

El PSC insisteix que cal reformular la implantació dels nous contenidors i emplaça el govern a “agafar el guant” de les administracions de finques

Joaquim Aguilar
Proves amb la targeta dels nous contenidors (foto: Ajuntament de Premià de Mar)

El PSC continua demanant al govern que es replantegi la implantació del nou sistema de recollida de brossa a fi que s’adopti quan tots els veïns hagin pogut fer tots els tràmits per obtenir les targetes i disposin de tota la informació. A l’espai d’opinió de divendres la portaveu Luz Cánovas va assenyalar, entre altres opcions, la d’obrir vies de col·laboració amb les administracions de finques (per la relació estreta que mantenen amb propietaris i llogaters) i també va suggerir la creació d’una figura que durant uns mesos assisteixi els ciutadans a les mateixes illes de contenidors, com s’ha fet a Mataró. L’escoltem:

Recordem que al ple de febrer van parlar diverses administracions de finques que van denunciar que l’Ajuntament no els havia informat convenientment de la campanya de recollida de targetes ni els havia demanat col·laboració, a la qual cosa el regidor de medi ambient va respondre mostrant un correu electrònic enviat a aquestes empreses. Segons Cánovas, però, un correu enviat a última hora no és la forma adequada de treballar conjuntament. Fem notar que l’endemà del ple el regidor Ripollès va mostrar-se disposat a allargar la campanya i va anunciar també una jornada especial en un dia festiu per atendre la població que encara no tingui targetes o bé necessiti informació.

Etiquetes:

brossa | PSC

Més notícies

Cultura