Segueix-nos!

Francesc Triola

30 de desembre de 2022

General

General

El PSC inclou entre les seves condicions per aprovar els Pressupostos de la Generalitat la construcció de l’escola Mar Nova

Francesc Triola

El grup parlamentari del PSC ha fet arribar al govern de Pere Aragonès i ha fet públiques un seguit de demandes d’inversions al país per tal de donar suport als Pressupostos de la Generalitat del 2023. A la llista de peticions, com ahir explicaven els socialistes del Maresme en una roda de premsa a Mataró, n’hi ha una en clau estrictament premianenca: la construcció de l’escola Mar Nova.

El PSC demana en total inversions per un valor de 380 milions d’euros, i pel que fa al Maresme demanen diners sobretot en l’àmbit de la sanitat i la mobilitat: concretament, millores als hospitals de Mataró i de Calella i actuacions per millorar la connexió entre municipis (tant per tren com per carretera) i dels municipis amb l’autopista C31. I com diem, també reclamen que s’iniciï la construcció de l’equipament escolar premianenc. Recordem que aquesta infraestructura, que han de sufragar a mitges Ajuntament i Generalitat, està pendent ara mateix d’un retoc en el conveni entre aquestes administracions per tal que s’actualitzin els imports compromesos i s’adaptin als preus actuals (que s’han apujat d’ençà que es va redactar el document).

El vot del grup socialista als Pressupostos podria ser decisiu ara que tot indica que Junts no hi donarà suport, però també podria posar en perill la complicitat dels Comuns amb ERC, ja que ECP s’oposa a algunes de les principals exigències socialistes.

Més notícies

Cultura