Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

27 de desembre de 2023

Comarca

Comarca

El PSC del Maresme denuncia que el Pressupost 2024 del Consell Comarcal “s’estreny el cinturó” en matèria social o educativa però no tant en sous de directius

Joaquim Aguilar
Moment del ple de Pressupost del Consell Comarcal

El PSC del Maresme va emetre divendres passat una nota de premsa en què justificava el seu vot en contra del Pressupost presentat al ple pel govern del Consell Comarcal (Junts i ERC) aquella mateixa setmana, que va prosperar gràcies només al vot de qualitat del president. 

Els socialistes consideren que la proposta econòmica del govern presenta “deficiències significatives” en àrees clau (assenyalen el medi ambient, l’educació o l’habitatge) però que en canvi s’hi preveu un increment del 22% en despesa del personal, especialment -afirmen- en àrees directives i polítiques i no tant pel que fa al personal administratiu, cosa que no ajuda -alerten- a tenir els funcionaris qualificats que necessita la comarca. Segons el PSC, ja feia setmanes que responsables del Consell Comarcal advertien que caldrà “estrenye’s el cinturó”, però des d’aquest partit consideren que aquests ajustaments no s’han fet allí on realment calia fer-los. Com a exemple denuncien concretament l’eliminació de l’ajuda que es donava a la càtedra d’Economia Circular del Tecnocampus. 

Recordem, com dèiem, que la proposta de Pressupost va prosperar al ple del Consell Comarcal dimarts de la setmana passada en segona ronda gràcies al vot de qualitat del president Francesc Alemany, ja que tots els partits de l’oposició hi van votar en contra. 

Vet aquí la nota de premsa del PSC del Maresme:

Més notícies

Cultura