Segueix-nos!

Carles Pique

29 de març de 2021

Comunicació

Comunicació

El programa “Tot d’una” avançarà el seu inici a les nou del matí

Carles Pique

Dimarts vinent dia 6 d’abril el magazín Tot d’una començarà a les 9 de matí. El magazín més vetarà de l’emissora, augmenta una hora les seves emissions diàries i avança el seu inici a les nou del matí. El programa s’apropa als vint-i-set anys de vida des que Lola Busquets va arribar a Ràdio Premià de Mar. Busquets és la directora i conductora del magazín Tot d’Una, i de fet ja es va fer càrrec del magazín principal de la casa des de l’inici, l’any 1994, tot i que el programa ha canviat diverses vegades d’horaris i de nom.
Amb aquest nou horari es pretén poder donar una primera informació de serveis més aviat, així com poder incorporar al magazín els espais i col·laboracions més destacades del dia anterior.
Lola Busquets destaca la il·lusió diària que l’empeny després de prop de 27 anys al capdavant de les ones matinals de Premià de Mar , valorant molt positivament el nou horàri del magazine.


Amb aquesta novetat l’equip de l’emissora fa un pas mes en el seu objectiu d’oferir diàriament un millor servei a la ciutadania, optimitzant les informacions i protagonistes de la seva àrea d’influència

Notícies relacionades

Més notícies

Cultura