Marc Rodriguez

15 d'abril de 2024

Bàsquet

Bàsquet

El primer equip femení és millor que el Roser i es queda dos punts vitals (62-68)

El primer equip femení celebrant el triomf a la pista del Roser. Foto: AB Premià

Victòria del primer equip de bàsquet femení, que va ser capaç de trencar la mala dinàmica a la complicada pista del Roser. Les d’Àlex Àlvarez es van imposar de sis punts, 62-68, en un gran darrer quart. El partit va ser igualadíssim i al descans, el resultat era 29-28, al tercer empat a 44 i finalment, la bona actuació de l’equip en el darrer període, sobretot en els dos últims minuts, va servir per quedar-se els dos punts. L’equip respira tranquil, però encara no té la feina feta. Haurà de seguir guanyant per mantenir-se a SuperCopa.