Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

18 de març de 2010

Comarca

Comarca

El president del Consell Comarcal, Josep Jo, qualifica d’’històric i pioner’ el Pla de Mobilitat del Maresme

Joaquim Aguilar
El president del Consell Comarcal del Maresme, Josep Jo, ha dit en declaracions a 'Premià Notícies' que l’aprovació dimarts del Pla de Mobilitat del Maresme és un fet històric i pioner al Principat. El Pla presenta descomptes pels usuaris habituals del peatge de Vilassar de Dalt de la C32 i obre el procés de construcció d’una nova via que connectarà les poblacions del Baix Maresme en substitució a l’actual traçat de la Nacional II. També es preveuen millores en el transport públic, tant en ferrocarril com en autobús.

L'actual N-II no presentarà aquest aspecte en el futur

El president del Consell Comarcal del Maresme, Josep Jo, ha dit en declaracions a ‘Premià Notícies’ que l’aprovació dimarts del Pla de Mobilitat del Maresme és un fet històric i pioner al Principat. El Pla presenta descomptes pels usuaris habituals del peatge de Vilassar de Dalt de la C32 i obre el procés de construcció d’una nova via que connectarà les poblacions del Baix Maresme en substitució a l’actual traçat de la Nacional II. També es preveuen millores en el transport públic, tant en ferrocarril com en autobús.

Aquesta, ja ho hem comentat, està resultant una setmana de continguts històrics per a Premià de Mar i, més extensament, per a la comarca del Maresme. A l’anunci del compromís d’ADIF per la construcció del baixador  de Can Pou, s’afegeix l’aprovació dimarts del Pla de mobilitat del Maresme. Aquest Pla dissenya el futur de la comarca pel que fa a temes bàsics com són els peatges de la C 32, la nova via que substitueix a l’actual Nacional II i les millores en matèria de transports públic.

Més notícies

Cultura