Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

25 de gener de 2023

Cultura

Cultura

El premianenc David Olivares estrena a l’Amistat el seu projecte ‘L’espia que es va estimbar’, on col·laboren un estol de celebritats mediàtiques

Joaquim Aguilar
Es tracta d'un projecte personal d'Olivares que ara vol fer girar pel país

L’actor premianenc David Olivares, que va adquirir popularitat al programa Polònia de Tv3 i sobretot per la seva imitació del Tomàs Molina, estrena aquest divendres a l’Espai l’Amistat el seu espectacle ‘L’espia que es va estimbar’, una producció d’ell mateix i d’en Blai Pera (fill de Joan Pera) que ha escrit també ell amb en Ferran Folch i que dirigeix Pere Anglas. Tot i que a l’escenari només hi puja Olivares, en realitat ens explica una peripècia amb 23 personatges, que prenen part de l’aventura per mitjà d’enregistraments. L’obra, com explica ell mateix, proposa un joc sofisticat on conviuen teatre i cinema i que explica la batalla d’un guionista per fer valer el seu projecte en contra dels criteris del seu productor:

Entre les persones que han col·laborat en aquest projecte personal d’Olivares hi ha figures tan mediàtiques com Jordi Basté, Toni Soler, Judit Martín, els Òscars de La Competència, Joan Pera o diverses actrius de Les Teresines. Les entrades per aquesta estrena, com admet el mateix autor, s’estan venent la mar de bé:

Aquest matí encara en quedaven a la venda una trentena: la podeu comprar al web de l’Espai l’Amistat. Després d’aquesta estrena, la intenció d’Olivares és fer girar l’obra arreu del país. 

Mira l’entrevista a David Olivares a l’Ona Maresme:

YouTube player

J.Aguilar

Més notícies

Cultura