El premianenc Arnau Martínez marca en el retorn del Girona a Primera

Imatge d'Arnau Martínez:. Font: Gironafc.cat

El premianenc Arnau Martínez viu un moment molt dolç en la seva carrera esportiva. El Girona ha tornat a Primera Divisió per la porta grossa: després d’imposar-se al Tenerife en el segon partit de la final del playoff (1-3) amb un tercer i definitiu gol obra de Martínez. El defensa de Premià de Dalt va aprofitar un servei de falta d’Aleix Garcia centrat des de la banda esquerra per entrar a l’interior de l’àrea des de segona línia i enviar al fons de la xarxa el gol que significava l’ascens. Amb tota la bota. Amb tot l’esforç. Amb tota la il·lusió.

El gol a Tenerife i el bitllet a primera han estat les dues cireretes d’un pastís dolç i màgic, fruit d’una recepta única. Aquest 2022 començava per a Martínez amb una renovació somiada: contracte professional per a tres temporades, fins el 2025, amb fitxa del primer equip (ja a Primera). Pràcticament arribar i moldre. A Montilivi, el jove jugador de 19 anys ha cremat etapes molt ràpid: va debutar amb 17 anys, el 17 de desembre de 2020 i l’última temporada ha estat protagonista de 20 partits (12 de lliga, 4 de Copa i els 4 del play-off.

Per a Michel ha estat un referent a la banda dreta i això li ha permès debutar amb la selecció española sub19. Bones noticies per a un jove premianenc que va engegar al Barça, va passar per l’Hospitalet i se’n va anar ràpidament cap a Girona, on des de cadet forma part del planter gironí. 

Foto d’Arnau Martínez celebrant el gol. Font: @GironaFC
Translate »