14 de desembre de 2015

Futbol

Futbol

El Premià treu l’entrellat del Carmel (1-2)

El Club Esportiu Premià va superar el Carmel (1-2) i és líder amb 32 punts, després de deu victòries en 14 jornades.
Un gol de Fede a la mitja hora va permetre els premianencs obrir el marcador en l’única ocasió que havien tingut entre els tres pals. El partit es jugava al mig del camp, entre un intercanvi de cops i pilotades sense profunditat. El guió habitual dels camps petits. La cara B a la que s’ha d’acostumar el Premià en aquests escenaris i amb la que li costa desenvolupar-se. Les úniques ocasions arribaven en estratègia i així va ser com va aconseguir empatar el Carmel, rematant de cap una falta votada al segon pal que va posar l’empat a un abans del descans. La segona part va ser calcada, i només els canvis van permetre veure altres recursos individuals.

Carmel i Premià s'enfrontaven en la jornada 14

Carmel i Premià s’enfrontaven en la jornada 14

L’entrada d’Eric i Yassin li va donar un altre aire al Premià que va aconseguir trencar la igualtat gràcies a un gol de Gerard Alonso. El tècnic, Jordi Costa, marxava del Carmel més satisfet que de l’últim desplaçament. Amb l’un a dos, el Premià passa la prova i s’endú tres punts d’un dels camps més difícils de Segona Catalana, gràcies als que es col·loca líder en solitari, amb 29 punts.

Moment del partit entre Carmel i Premià

La propera jornada i abans de tancar l’any, tocarà desplaçar-se altra vegada a un camp exigent, davant l’equip que menys gols encaixa de la categoria, el Sant Pol.