9 de febrer de 2016

Waterpolo

Waterpolo

El Premià no cau a la trampa del Bilbao i suma la quarta consecutiva (10-14)

El Club Natació Premià va emportar-se els tres punts de la piscina del Bilbao gràcies al 10-14 final i a una bona segona part. El conjunt premianenc de Waterpolo va sumar diumenge la quarta victòria consecutiva davant el Waterpolo Bilbao. Un partit trampa en el què els de Ramón Rossell van començar imprecisos, donant facilitats al Bilbao i sense sort en l’elaboració del joc. Tot i anar perdent al descans, els premianencs van ser capaços de revitalitzar el seu joc. Amb un parcial de 2 a 6 en el tercer quart van remuntar el partit, així que l’última part va servir per a gestionar la diferència. El tècnic, Ramón Rossell, content per com l’equip va ser capaç de sobreposar-se a un mal inici. Amb els tres punts, el Club Natació Premià ha sumat els 12 punts dels últims 4 partits. 4 victòries seguides que permeten l’equip ser cinquè amb 25 punts. Una bona dinàmica per a afrontar amb garanties la propera jornada. L’equip de Ramón Rossell ja prepara el pròxim partit en què els premianencs rebran el líder de Segona Estatal. L’Horta visita Premià de Mar dissabte a 2 quarts de dues del migdia.