Francesc Triola

7 de novembre de 2022

General

General

El Premià de waterpolo supera La Latina en un exercici de paciència i confiança (11-8)

Victòria del Premià de waterpolo, que dissabte s’imposava a la Latina per 11 gols a 8. Els premianencs van superar el rival a l’últim quart, on el físic i l’encert va aguantar més que no pas el del contrincant. Els de Xavi Julià van tenir paciència i calma per imposar la seva llei. En parla el jugador Albert Tarrés.

El Premià suma així el primer triomf del curs i el primer a casa. Dos punts al sac, ara que la puntuació ha variat. A partir d’aquesta temporada els partits puntuaran igual que el bàsquet: cada victòria, 2 punts i cada derrota, 1 punt. No hi pot haver empat: en cas de marcador igualat al final dels 32 minuts, hi haurà una tanda de penals que decidirà equip guanyador.