Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

7 de febrer de 2023

Política

Política

El PP premianenc torna al ring electoral i ho fa de nou amb Joaquín Briones, que es veu amb cor d’obtenir 3 regidors

Joaquim Aguilar
Joaquín Briones avui a Premià Mèdia

Després d’un mandat sense representació al plenari el Partit Popular tornarà a intentar entrar a l’Ajuntament i novament acudirà a les eleccions municipals. Ho farà amb Joaquín Briones al capdamunt de la llista, que és justament l’últim representant que va tenir aquesta formació, en solitari, al mandat de 2015 a 2019. Va ser nomenat pel comitè electoral de Barcelona el divendres passat 3 de febrer i avui ha estat entrevistat al MPM d’aquesta casa, on d’entrada ha admès que després de perdre la representació el 2019 va creure que un nou intent l’havia de liderar algú altre, però el partit el va convèncer de nou:

Si el 2019, com sentíem, la ‘marca’ PP estava de capa caiguda, ara han canviat les tornes i Briones s’aventura a posar-se un objectiu ambiciós: 3 regidors. També es basa, diu, en el moment que travessen “els competidors”:

Preguntat per les prioritats del seu programa, en el qual el partit treballa actualment, assenyala àmbits com l’urbanisme, neteja i via pública, habitatge o seguretat ciutadana:

Briones no ha donat massa pistes sobre les persones que l’acompanyaran al capdavant de la llista, però sí que ha dit que molt probablement en el lloc número 2 hi haurà una nova militant de només 19 anys, i que serà una llista formada íntegrament per premianencs i renovada al 50% respecte el 2019. Entre les cares conegudes hi haurà la que va ser regidora i és actual presidenta local Aurora Jové. 

Més notícies

Cultura