Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

21 de febrer de 2024

Educació

Educació

El ple municipal ‘retorna’ avui els terrenys de la Mar Nova a la Generalitat per poder iniciar les licitacions de l’obra

Joaquim Aguilar
Escola Mar Nova Premià de Mar

El ple municipal d’aquesta tarda hauria de servir per superar l’enèsim capítol administratiu del procés de construcció de la futura escola Mar Nova. Després de completada la fase de l’addenda al conveni, l’afegitó que servia per actualitzar els imports de l’acord entre l’Ajuntament i la Generalitat i que fixava el repartiment de càrregues econòmiques, el pas següent consisteix a ‘retornar’ els terrenys de l’escola a la Generalitat, que van ser cedits a l’Ajuntament en el seu moment per tal que s’hi instal·lessin els mòduls actuals. Després d’això, segons ens explicava recentment l’alcalde, ara cal desfer aquesta maniobra administrativa per tal que tot seguit l’Ajuntament pugui activar formalment la licitació del projecte i de les obres en nom de l’ens autonòmic. Rafa Navarro:

Després d’aquest tràmit, segons el cronograma de l’Ajuntament, a l’estiu o passat l’estiu es faria la licitació i l’inici d’obres estaria supeditat a allò que proposin les empreses licitants, però Navarro estima que això seria a finals d’any o principis de 2025. 

Etiquetes:

Mar Nova | Obres

Més notícies

Cultura