Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

20 de juliol de 2023

Empresa

Empresa

El ple dóna carta de naturalesa al nou Centre d’Empreses, que ara els grups s’emplacen a “omplir de contingut”

Joaquim Aguilar
Moment del ple municipal d'ahir

Des d’ahir el nou Centre d’Empreses de Premià de Mar ja pot començar a oferir els seus recursos al teixit empresarial local després que el ple municipal n’aprovés el reglament i l’ordenança que fixa els preus públics d’aquells serveis que seran de pagament. Tant en un cas com en l’altre els punts es van aprovar per àmplia majoria, però això no va treure que gairebé tots els grups de l’oposició plantegessin demandes importants al voltant sobretot de la cartera de serveis que ara mateix es contemplen. Segons van advertir, de moment el centre ofereix bàsicament “espais de treball” i cal que, per constituir efectivament una eina de dinamització i acompanyament a la iniciativa empresarial s’ompli de contingut i ampliï la cartera de serveis. Escoltem Josep Maria Cano, de Ciutadans; Elena Martín d’ECP; i Jordi Estarlich de Crida Premianenca:

Els va respondre el regidor de comerç i empresa Xavier Gatius, que va recordar que el centre és “una primera pedra” i que va expressar la seva voluntat d’anar enriquint les prestacions del nou servei. 

Des de l’oposició també es va demanar la creació d’una Taula de Comerç, Economia i Empresa que, entre altres coses, pugui fer seguiment de l’evolució del nou centre i permeti fer aportacions a tots els grups polítics.

Més notícies

Cultura